Jan Postema Musicalschool

Acteren, zingen en dansen!

 

De Jan Postema Musicalschool biedt musical-lessen voor beginners tot gevorderden in verschillende leeftijdscategorieën.
Voor de talentvolle en zeer gemotiveerde leerling is er een selectieklas musical waarvoor we aan het begin van het nieuwe musical-seizoen audities houden.

Onze musicalles bestaat uit een combinatie van zang, toneel en dans. Verschillende musicals komen voorbij in deze les, waarin expressie en plezier centraal staan. Dans is ondergeschikt in deze les, eventuele pasjes zijn vooral ter ondersteuning van de zang.
Ieder jaar werken wij toe naar een musical voorstelling die wordt opgevoerd in Theater de Nieuwe Kolk. Plezier staat voorop in alle lessen!

De dansstudio waar de musical-lessen gegeven worden vindt u naast de fitness studio aan de Zeilmakerstraat. Dit pand beschikt over drie prachtige danszalen met spiegelwand en een centrale grote kantine. Tevens hebben wij een dansstudio in het multifunctionele gebouw in Kloosterveen waar ook musicallessen worden gegeven.

Nieuwe leerlingen kunnen aan het begin van het seizoen instromen en worden na een gratis proefles ingedeeld door de betreffende docent naar leeftijd en niveau.

 

 

Privacy policy