Starten met fitness bij Jan Postema Fitness Studio Assen


Al 25 jaar een begrip in Assen

De afgelopen 25 jaar hebben wij dusdanig veel kennis en ervaring opgebouwd om jou optimaal te kunnen laten sporten. Laat je overtuigen en probeer ons vandaag 1 week uit!
 

 


Fitness

Wil jij je conditie of spierkracht opbouwen of je algehele gezondheid verbeteren? Of heb je een andere persoonlijke doelstelling? Bij Jan Postema fitness studio ben je aan het juiste adres voor het behalen van jouw fitness doelstellingen! Een professionele maar ook een persoonlijke omgeving waar jij als klant centraal staat.
Door de aanwezigheid en begeleiding van onze vakbekwame fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten ben je verzekerd van een verantwoorde training met behulp van jouw persoonlijke trainingsschema.


Groepslessen

Sport je liever samen? Dan zijn de groepslessen zeker iets voor jou! Samen bewegen is vaak leuker en werkt inspirerend en motiverend. Het helpt je net even over de drempel heen om door te gaan!
Bij Jan Postema fitness studio kun je kiezen uit vele soorten groepslessen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en worden meerdere malen per dag gegeven. Van jong tot oud en voor beginners en gevorderden, er is altijd een geschikte les. Daarnaast staan alle groepslessen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. 


Waarom Jan Postema Fitness Studio in Assen

Nieuws


Privacy policy