Jan Postema Muziekschool

Heb je altijd al willen zingen of lijkt het je te gek om gitaar te spelen? Bij Jan Postema Muziek school kun je muziek- en zanglessen volgen.  
 
Gitaarles
De gitaarlessen bij Jan Postema Muziekschool in Assen worden gegeven door Selina Koen. Selina begon 10 jaar geleden met gitaar spelen. Tegenwoordig speelt zij in bandjes en geeft zij gitaarlessen aan jong en oud. De individuele gitaarlessen van Selina zijn op maat gemaakt. Zo krijgt je de nodige aandacht en uitdaging. Beginnend bij de basis zoeken we samen naar het juiste tempo voor iedereen. Selina is flexibel en vrij in denken: heb je eigen muziek die je graag speelt? Wil je meezingen bij het spelen? Alles is mogelijk!

Zangles
De zanglessen bij Jan Postema Muziek school in Assen worden ook gegeven door Selina Koen. Na jaren zingen begon Selina in 2012 aan de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen. De combinatie van haar zangervaring en deze opleiding maken Selina een zangcoach die staat voor: Leren zingen door te doen! In de individuele zanglessen ga je op zoek naar je eigen geluid door te ontdekken, te imiteren en jezelf uit te dagen. Haal het beste uit jezelf en durf je te laten horen!

“Ik geniet van wat muziek met mensen doet. Het samen ontdekken en coachen van talent is fantastisch! Iedereen is uniek! “
Privacy policy