19 mei weer open!


Het is zover! We mogen woensdag 19 mei 2021 weer open! Wat hebben we weer uitgekeken naar dit moment. We tellen af om jullie weer te mogen begroeten.

Om alles zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen heeft de regering een aantal regels opgesteld waar wij (en jij als sporter) zich aan moeten houden.

Alleen op reservering
Zowel het individueel sporten op de toestellen als het volgen van groepslessen ( buiten ) kan voorlopig alleen op reservering. Op die manier bewaken we op elk moment het aantal aanwezige leden, en kan iedereen gerust en veilig sporten. Reserveren kan via ons klantenportaal. https://postema.fitxp.nl

Inchecken
Tijdens het inchecken aan de balie gaat de software een triage bij je afnemen.
Om het inchecken te bespoedigen raden wij jou aan dit alvast door te lezen zodat je (mits je geen klachten hebt) direct op “nee” kan drukken. (d.m.v. touchscreen) Voor de lessen buiten geldt: Je hoeft je niet in te checken aan de balie. Dit doet de instructeur na de les voor jou.

Klik op de foto voor een grote afbeelding.

Rooster
We hebben jullie tijdens de afgelopen Corona periode in beweging gehouden dankzij ons online & outdoor programma. Deze wordt met ingang van 19 mei gewijzigd. LET OP: bepaalde lessen zijn nog virtueel, andere weer buiten en sommige activiteiten mogen weer binnen plaatsvinden.
Mochten er intern wijzigingen zijn of wijzigingen vanuit de overheid waardoor wij (nog) meer mogen dan houden wij jou op de hoogte via de mail/socials of aan de balie.
Rooster vanaf 19 mei 2021:

Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar

Entree en separate uitgang
Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen hebben wij weer routes gemaakt zodat we niet te smalle passages krijgen. Volg de instructies a.u.b. op van de medewerkers.

Questions & answers
We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden met betrekking tot heropening op onze website gebundeld. Wellicht vind je jouw vraag & antwoord op deze pagina. Heb je toch nog een vraag, bezorgdheid of suggestie die je niet terugvindt? Neem dan per mail contact met ons op via info@postema.nl. We helpen je graag verder!

Materiaal in bruikleen
Mocht je uitgeleende producten van ons hebben, zou je deze dan voor 22-05 willen inleveren?
Doordeweeks zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Mocht je een ander tijdstip willen afspreken neem dan contact met ons op via info@postema.nl.
Spinningfiets houden?
Mocht je interesse hebben om de spinningfiets te willen houden, dan is deze aan te schaffen tegen een extra betaling van € 150,00. Heb je interesse laat het ons dan weten via info@postema.nl

Extra tijd op de eGym apparaten voor de hygiëne
Om de hygiëne te bewaken zijn er per toestel 10 seconden aan jouw programma toegevoegd zodat je het apparaat kan desinfecteren.

Lessentegoed
Wij waarderen het enorm hoe onze klanten ons gesteund hebben de afgelopen maanden. Normaliter komen de openstaande lessen altijd op 1 januari te vervallen. Voor ons voelt het niet goed om aan deze regel te houden. Daarom worden alle openstaande lessen doorgeschoven naar 2022 zodat je deze in alle rust kunt gebruiken.

Fysio praktijk ook open
Fysio Pro Active is inmiddels ook weer open, dus mocht je klachten hebben m.b.t. bewegen neem dan contact met de praktijk. 06-39136882

We zien ernaar uit je te begroeten!

Sportieve groet,

Team Jan Postema fitness studio


Privacy policy