1 juli weer open, lees hier alle info!


Beste Sporter,
 
Het is zover! Jan Postema Fitness Studio mag haar deuren heropenen op woensdag 1 juli 2020. Wat hebben we uitgekeken naar dit moment. 
Als professioneel sport- en gezondheidscentrum, waarbij het welzijn van leden en medewerkers centraal staat, willen wij jullie in deze post Corona periode uiteraard veilig laten sporten. We moeten samen wennen aan een 'nieuw normaal'. Maar we weten zeker dat we dit SAMEN kunnen!
 
We hebben een Corona Toolbox opgesteld, waarin de spelregels van het nieuwe normaal staan toegelicht. Neem dit draaiboek voor je 1e bezoek aandachtig door. We hebben ook een speciale pagina opgesteld met daarin de meest actuele vragen en antwoorden. Deze pagina kun je hier terugvinden. Wellicht vind je daar een antwoord op al je vragen.
 
Alleen op reservering
Zowel het individueel sporten op de toestellen als het volgen van groepslessen kan voorlopig alleen op reservering. Op die manier bewaken we op elk moment het aantal aanwezige leden, en kan iedereen gerust en veilig sporten. Reserveren kan via ons klantenportaal. https://postema.fitxp.nl
Mocht je problemen hebben om in te loggen, stuur dan een mail naar info@postema.nl.
 
Inchecken
Tijdens het inchecken aan de balie gaat de software een triage bij je afnemen.
Om het inchecken te bespoedigen raden wij jou aan dit alvast door te lezen zodat je (mits je geen klachten hebt) direct op “nee” kan drukken. (d.m.v. touchscreen)

Klik op de foto voor een grote afbeelding.
 
Rooster
We hebben jullie tijdens de afgelopen Corona periode in beweging gehouden dankzij het Jan Postema online & outdoor programma. Beide programma’s continueren wij voorlopig. We lichten jullie telkens in bij wijzigingen via mail, social media en in de club zelf. LET OP: bepaalde lessen zijn nog virtueel, andere reguliere lessen zijn vanaf 1-7 ook binnen. De komende weken evalueren we opnieuw geleidelijk naar de combinatie van online, outdoor en binnen. Houd je mailbox & de socials in de gaten om op de hoogte te blijven!

Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar

Entree en separate uitgang
Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen hebben wij routes gemaakt zodat we niet te smalle passages krijgen. Volg de instructies a.u.b. op van de medewerkers.
Klik hier om een impressie.
 
Questions & answers
We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden met betrekking tot heropening. Wellicht vind je je vraag & antwoord op deze pagina. Heb je toch nog een vraag, bezorgdheid of suggestie die je niet terugvindt? Neem dan per mail contact met ons op via info@postema.nl. We helpen je graag verder!
 
Materiaal in bruikleen
Mocht je uitgeleende producten van ons hebben, zou je deze dan voor 1 juli willen inleveren?
Doordeweeks zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Mocht je een ander tijdstip willen afspreken neem dan contact met ons op via info@postema.nl.
Spinningfiets houden?
Mocht je interesse hebben om de spinningfiets te willen houden, dan is deze aan te schaffen tegen een extra betaling van € 150,00. Heb je interesse laat het ons dan weten via info@postema.nl
 
Extra tijd op de eGym apparaten voor de hygiëne
Om de hygiëne te bewaken zijn er per toestel 10 seconden aan jouw programma toegevoegd zodat je het apparaat kan desinfecteren.
Voor meer info hierover zie ons impressie video.
 
Fysio praktijk ook open
Fysio Pro Active is inmiddels ook weer open, dus mocht je klachten hebben m.b.t. bewegen neem dan contact met de praktijk. 06-39136882 
 
Fitsnacks.TV
Met ingang van 1 juli komt FitSnacks.TV te vervallen.
 
We zien ernaar uit je te begroeten!
 
Team Jan Postema fitness studio
 

 
Privacy policy