Afvallen

JP Body Support

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht  blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met  voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders,  daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s.

Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
 

Voor wie is Body Support

Voor iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven staat. Als je wil afvallen dan is  Body Support perfect voor je. Wil je gewoon op gewicht blijven? Dat gaat een stuk gemakkelijker met Body Support. Gaat het je om verantwoord wat aan te komen? Met op maat gemaakte eetschema’s is ook dit haalbaar.
 

Interesse

Neem dan contact op met één van de onderstaande coaches via onderstaand contactformulier.
 

Coaches

 


Neem vandaag nog contact op met één van onze Body Support coaches


Naam
Telefoon
E-mailadres
Voorkeur coach


Privacy policy